دغدغه های تربیت

فضایی خودمانی برای طرح دغدغه های تربیتی

دغدغه های تربیت

فضایی خودمانی برای طرح دغدغه های تربیتی

دغدغه های تربیت

«لأن یهدی اللهُ بک رجلاً واحداً خیرٌ لک مما طلعَت علیه الشمس _ اگر خداوند به دست تو یک نفر را هدایت کند، برای تو از هر آنچه خورشید بر او می تابد برتر است.» (رسول اکرم صلی الله علیه و آله)
آدمی، حاصل تربیت است و تنها تربیت است که از بنی آدم، انسان می سازد.
جامعه، محصول تربیت تک تک اعضای آن است و مشکلات آن، ناشی از عدم تربیت صحیح.
بر آنیم تا با فراهم آوردن فضایی دوستانه، اندکی بیش از پیش به این بحث اساسی بپردازیم، رهنمودهای بزرگان این عرصه را نقل کنیم و نظرات و دغدغه های تربیتی خود و شما را به بحث بگذاریم. باشد که جرقه هایی در اذهانمان بیفتد و آتش عشق به تربیت و تعلیم، این شغل مقدس پاکان، در ما شعله ور تر گردد.

google+
آخرین نظرات

مسائل نظام آموزش و پرورش کشور

پنجشنبه, ۴ ارديبهشت ۱۳۹۳، ۰۸:۰۳ ب.ظ
هیچ دل سوخته ی دغدغه مند نسبت به فرهنگ جامعه نیست مگر آن که گوشه چشمی به مسأله ی تربیت و تعلیم داشته باشد و هیچ نگاهی به آموزش و پرورش کشور نمی افتد مگر این که از وضع اسفبار و آینده ی مبهم و تاریک آن اشکبار می شود! 
هر کسی که در این کشور رشد کرده بلاشک انتقاداتی به نظام تعلیم و تربیت اعم از خانواده، مدرسه، دانشگاه، رسانه و ... دارد. خصوصاً اگر فردی دقیق و مسؤولیت شناس باشد و نسبت به آینده ی کشورش حساس.

مدتی است گروهی از دوستان در یک حرکت دانشجویی در پی ایجاد روابط عمیق تر بین متولیان فکری فرهنگ و تربیت (اساتید دانشگاه و دانشجویان) و متولیان اجرایی آن (مسؤولین آموزش و پرورش) برآمده اند. اولین قدم آن ها -که از روی دردمندی و البته با برنامه ریزی نسبتاً بلند مدت پا در این مسیر خطیر گذاشته اند- تشخیص و طبقه بندی مسائل نهاد آموزش و پرورش کشور است و در این مسیر به شدت به هم فکری صاحب نظران و دلسوزان این حوزه نیازمند هستند. لذا از همه ی شما عزیزان دردآشنا تقاضا داریم هر نکته ای در این مورد به نظرتان می رسد، دریغ نفرمایید. نگران مستند و دقیق نبودن نظراتتان نباشید، این فضا به منزله ی بارش فکری است و مسائل در مراحل بعد مورد بازبینی و جرح و تعدیل قرار می گیرند.
قطعاً نیازی به تشویق و تحریض نیست؛ که همه ی شما در این زمینه دلی پر درد دارید و زبانی پر آه ...

امید است که تلاش دوستان و یاری خالصانه ی شما مشمول عنایات ربّ العالمین واقع شود و ذره ای در نیل به اهداف عالی جامعه مؤثر باشد.

نظرات (۳)

یکی دیگر از مسائل به نظر من عدم استفاده از نخبگان علمی و فرهنگی به معنای واقعی آن در نظام وزارت آموزش و پرورش است. به راستی چه کسی با چه نیتی و با چه توانی درباره محتواهای درسی تصمیم سازی و تصمیم گیری می نماید؟
پاسخ:
به عنوان نمونه نظرتان را به این مطلب جلب می کنم:
البته هستند افراد دلسوز و برجسته ای که مشغول به خدمت اند ولی اهمیت و عمق تأثیر این نهاد اقتضا می کند تعداد بسیار بیشتری از نخبگان به این حوزه روی آورند. دلایل زیادی هم وجود دارد: از فقدان هدایت تحصیلی و شغلی مناسب تا پایین بودند جایگاه اجتماعی مشاغل آموزش و پرورش و ...
سلام،
آخه چی بگم ...!
یکی از مشکلات این است که معلمانی که خود تنها به دلیل داشتن یک حقوق و از سر درماندگی معلم شده و خیلی از آنها اعتقادی به دین و مذهب ندارند چگونه فرزندان ما را تربیت نمایند!! حتی معلمان دینی و امور پرورشی!!
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی