دغدغه های تربیت

فضایی خودمانی برای طرح دغدغه های تربیتی

دغدغه های تربیت

فضایی خودمانی برای طرح دغدغه های تربیتی

دغدغه های تربیت

«لأن یهدی اللهُ بک رجلاً واحداً خیرٌ لک مما طلعَت علیه الشمس _ اگر خداوند به دست تو یک نفر را هدایت کند، برای تو از هر آنچه خورشید بر او می تابد برتر است.» (رسول اکرم صلی الله علیه و آله)
آدمی، حاصل تربیت است و تنها تربیت است که از بنی آدم، انسان می سازد.
جامعه، محصول تربیت تک تک اعضای آن است و مشکلات آن، ناشی از عدم تربیت صحیح.
بر آنیم تا با فراهم آوردن فضایی دوستانه، اندکی بیش از پیش به این بحث اساسی بپردازیم، رهنمودهای بزرگان این عرصه را نقل کنیم و نظرات و دغدغه های تربیتی خود و شما را به بحث بگذاریم. باشد که جرقه هایی در اذهانمان بیفتد و آتش عشق به تربیت و تعلیم، این شغل مقدس پاکان، در ما شعله ور تر گردد.

google+
آخرین نظرات

۱ مطلب در شهریور ۱۳۹۳ ثبت شده است

معلم اگر اینگونه می بود ...

يكشنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۳، ۱۰:۳۶ ق.ظ
کلاس استاد بزرگوار، دکتر لطف آبادی، سرشار از دغدغه های تربیتی است. مرد، چنان با درد سخن می گوید که اشک آدم را در می آورد.
یکی از سخن های پردرد ایشان این بود:
حدود 30 درصد معلمان کشور ما دیپلمه اند. این درحالی است که در کشور سوئد که دارای بهترین نظام های آموزشی است، همه ی معلمان، حداقل یک لیسانس آموزش و پرورش دارند و یک دانشجوی لیسانس education در دانشگاه کالمر (Linnaeus University of Kalmar)، برای معلم شدن باید این شرایط را داشته باشد:

1- معدل نمرات مدرسه اش در مقیاس پنج نمره ای سوئد، 5 باشد!
2- حداقل سه سال تجربه ی کار تربیتی داشته باشد. (حتی شده نوشتن یک ستون آموزشی-پرورشی در یک مجله یا روزنامه)
3- نمرات تمام دروسش در دانشگاه 5 باشد!

کسی که این شرایط را داشت، تازه باید به وسیله ی شورایی از اساتید دانشگاهش، تأیید صلاحیت شود. در این صورت کارشناسی education دریافت و اجازه پیدا می کند به صورت کمک معلم وارد آموزش و پرورش شود. تا سه سال دستیار معلم است و عملکرد او توسط دانشگاه و همچنین وزارت آموزش و پرورش رصد می گردد. در صورتی که توانست از خان آخر به سلامت بگذرد، توفیق معلم شدن را پیدا خواهد کرد!

ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا ...
ما که اینقدر از وضع دانش آموزانمان می نالیم، بد نیست به وضع معلمینمان هم نیم نگاهی بیندازیم؛ آیا می توان انتظار داشت معلم گزینش نشده، دانش آموز فرهیخته تربیت کند؟